A Milli Kadın Voleybol Takımımız, FIVB Milletler Ligi'ndeki (VNL) 8. maçında ev sahibi ABD'yi 3-2 yendi. TRT Spor'da yayınlanan karşılaşma sonrası sevinen taraftarlarlar arasındabir kadın izleyicinin göğüs dekoltesinden dolayı küçük bir canlı yayın kazası yaşandı.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, FIVB Milletler Ligi'ndeki (VNL) 8. karşılaşmasında ABD ile karşılaştı. Dünya 1 numarası ve son VNL şampiyonu "Filenin Sultanları", ABD'yi 3-2 yenmeyi başardı.
 
TRT Spor'da yayınlanan maç sonrası sevinan taraftarlar da ekrana geldi. O sırada Milli Takımı destekleyen bir kadın kıyafetinin dekoltesinin azizliğine uğradı. Şık bir dekolte kıyafet giyen kadın izleyicinin sevinçten zıplaması ilecanlı yayında memesi açıldı.
 
ABD'Lİ YAYINCI KURULUŞUN İŞİ
 
Turnuvanın yapıldığı ülkenin yayıncı kuruluşu görüntüleri yayınlayarak diğer ülkelere servis ediyor. ABD'li yayıncı kuruluşnun çrkimlrti tüm ülkelere servis edildiği gibi Türkiye'ye de zervis edildi. Bu durumda TRT'nin ya da başka bir ülkeden başka bir kanalın dahli ya da anlık müdahallesi olmuyor ancak yayını 8 sn gibi geriden verek sansür uygulanabiliryor.
Fakat bu durum TRT de krize dönmüş gibi görünüyor
 
TACİZCİLERİN MAĞDURİYETİNE UĞRADI
 
Yaşadığı sevinçin küçük bir kaza ile sonuçlanmasından dolayı Nazlıcan İrem Köroğlu'nun Sosyal medyada tacizcilerin saldırısına uğramasından dolayı sosyal medya hesaplarını kapatığı bildirildi maalesef ülkemizde ve dünyada bir meme ucuyla tahrik olan çok ahlaksız mevcut. Nazlıcan İrem Köroğlu gibi kadınların yüzünün gülmesi için asıl krize dönmesi gereken şey kıyafetinden dolayı tacize uğrayan kadınlarımız olmalı.