TFF'nin Yeni Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Oldu: Rasim Ozan Kütahyalı'dan Flaş İddia!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu. Geçtiğimiz hafta yapılan olağan mali genel kurul ve başkanlık seçiminde Mehmet Büyükekşi'yi 5 oy farkla geçen Hacıosmanoğlu, TFF'nin yeni başkanı olarak göreve başladı.

Başkanlık seçim zaferinin ardından Hacıosmanoğlu, temiz bir sayfa açacağını belirtirken, ünlü spor yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı'dan çok konuşulacak bir iddia geldi. Kütahyalı, Hacıosmanoğlu'nun bu sezon Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağını öne sürdü.

"Fenerbahçe'yi Şampiyon Yapacak"

Rasim Ozan Kütahyalı, yaptığı açıklamada Hacıosmanoğlu'nun bu sezon Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağını iddia etti. Kütahyalı, "Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Türk futbol sistemine meydan okuduğunun altını çizdi. Bu şartlar altında TFF, Fenerbahçe’yi dışlayamaz ve kaybetmek istemezler." dedi.

"Fenerbahçe Düşmanı Gibi Görülse de..."

Kütahyalı, Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçe düşmanı olarak görülmesine rağmen, ters bir manevra yapılarak Fenerbahçe'nin şampiyon yapılacağını belirtti. "Galatasaray, şampiyonluğu unutsun. Bir Galatasaraylı olarak, önümüzdeki sezondan ümitli değilim." ifadelerini kullandı.

Seçimde Boş Oy Kullanmıştı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise yapılan seçimde ne Büyükekşi'yi ne de Hacıosmanoğlu'nu destekleyerek boş oy kullanmıştı.