Star TV'de ekranlara gelecek Ömer dizisinden ilk fragmanı yayımlandı. Herkesin merakla beklediği yeni dizi Ömer ilk fragmanıyla büyük ilgi gördü. Yayın tarihi henüz açıklanmayan dizide başrol oyuncusu Selahattin Paşalı fragmanda dikkatleri üzerine çekti.

 

Yabancı dizi Shitsel'den uyarlandığı bilinen yeni dizi Ömer'in konusu henüz tam olarak bilinmese de fragman büyük ilgi çekti. Dizinin başrollerinden biri olan oyuncu Selahattin Paşalı'nın dizide kendi sesini kullanarak ezan okuması izleyicilerden alkış topladı. Senaryosunu Gülizar Irmak'ın yazdığı Star TV'nin yeni dizisi Ömer yakın süreçte ekrana gelecek. ilk tanıtımıyla ilgi toplayan dizinin İsrail dizisi Shitsel'den uyarlama olduğu biliniyor. Yayın tarihi henüz açıklanmayan dizide Ömer karakterinin nasıl bir tema ile ekrana geleceği henüz net olarak bilinmiyor.

 

 

Ancak Shitsel dizisinde bir haham ve ailesinin hayatının konu alındığı biliniyor. Ülkemize uyarlanarak konuda değişiklikler yapıldığı bilinen dizinin İsrail yapımında Kudüs'ün ortodoks mahallerinin birisinde yaşayan ailenin yaşamındaki çarpıklıklar, içsel çelişkiler, aşk ile birlikte anlatılıyordu. Dizinin oyuncu kadrosunda Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Gülçin Kültür, Zerrin Sümer, Melike Güner, Emre Taşkıran, Muharrem Türkseven, Metehan Parıltı, Gamze Karaduman gibi başarılı isimler bulunuyor.