Nilsu Berfin Aktaş Tatil Harcamalarını Açıkladı: Bodrum’u ‘Gereksiz Pahalı’ Buldu

Son dönemde başrollerinde Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu ve Murat Aygen'in yer aldığı "Korkma Ben Yanındayım" dizisiyle dikkat çeken Nilsu Berfin Aktaş, hem özel hayatı hem de projeleriyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Ünlü rapçi Blok3 ile yaşadığı ayrılık haberleriyle gündemden düşmeyen Aktaş, şimdi de Bodrum hakkında yaptığı yorumla dikkatleri üzerine çekti.

YAZ TATİLİNİ AÇIKLADI

Geçtiğimiz günlerde bir mekan çıkışında görüntülenen Nilsu Berfin Aktaş, bu yaz boyunca yaptığı tatilleri paylaştı. Aktaş, Hollanda ve Viyana gibi yurt dışı destinasyonlarının yanı sıra, Türkiye'de Bodrum'a da gittiğini belirtti.

BODRUM'U 'GEREKSİZ PAHALI' BULDU

Bodrum’un yüksek maliyetleri hakkında görüşlerini paylaşan Aktaş, ünlü tatil beldesini "gereksiz pahalı" olarak nitelendirdi. Özellikle Bodrum’da en çok parayı kokteyllere harcadığını ifade eden Aktaş, tatil masraflarına dair ilginç detaylarıyla dikkat çekti.

ÖZEL HAYATI VE PROJELERİ

Nilsu Berfin Aktaş, "Kuzey Yıldızı İlk Aşk", "Kalp Yarası", "Gelsin Hayat Bildiği Gibi", "Yaz Şarkısı" ve "Korkma Ben Yanındayım" gibi projelerdeki başarısıyla adından söz ettiriyor. Hem oyunculuğu hem de özel hayatı ile sıkça gündeme gelen Aktaş, tatil tercihleriyle de ilgi odağı oldu.