Bu yıl ilk kez düzenlenen "Miss Cruise Güzellik Yarışması," Ege Denizi'nde bir lüks cruise gemisinde gerçekleştirildi. Miray Cruises'ın ev sahipliğinde yapılan yarışma, Ege'deki Yunan adaları turunda, "Gemini" adlı cruise gemisinde final gecesi ile sona erdi. Yarışmaya, Vizyon Production tarafından tescillenmiş olan organizasyona 12 kraliçe adayı katıldı ve jüride birçok ünlü isim yer aldı.

Final gecesinde, 23 yaşındaki sağlık çalışanı ve laborant Kadriye Nur Çelebi, jüri üyelerinden tam puan alarak "Miss Cruise" kraliçesi unvanını kazandı. İkinciliği, Melis Sezen'e benzeyen manken Gökçen Pınarbaş elde ederken, üçüncülüğü ise manken İdil Karakuş kazandı. Kraliçenin taç giymesi, ünlü sanatçı Yılmaz Morgül, Miray Cruises Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Uğurlu ve usta aktör Salih Güney tarafından yapıldı. Gecede Yılmaz Morgül, performans sergileyerek şarkılar söyledi ve finalde ilk üç güzelle birlikte sahne aldı.

Yarışma boyunca kraliçe adayları, Çeşme Limanı'ndan hareket eden ve Yunan adaları turu yapan Miray Cruises'a ait lüks gemide konakladılar. Yarışmanın jüri üyeleri arasında usta aktör Salih Güney (jüri başkanı), Vedat Uğurlu (Miray Cruises Yönetim Kurulu Başkanı), TRT spor yorumcusu Alp Pehlivan, Hakim Seval Karataş, ünlü şarkıcı Volkan Severcan, iş insanı Menekşe Kankavi, Gül Erda, Av. Kasım Aksoy, gazeteci Nurcan Sabur, Yılmaz Morgül, Tuğba Özay, gemi kaptanı Charlios Petridis, Ece Gürsel, Dt. Mehmet Özel, Yakup Turan (Gökkuşağı Tekstil) ve Fuat Güven (Vice President Hotel Operations) yer aldı.

Final gecesinde, yarışmacılar Lapieno Mayo ve Gökkuşağı Tekstil’in kreasyonlarını sergilediler. Yarışma süresince finalistler, başkent Atina, Santorini ve Mikonos adalarını keşfetme fırsatı buldular.

Gecede ayrıca, ünlü sanatçı Volkan Severcan’a Yaşam Boyu Onur Ödülü verildi. Severcan, bu ödülü kariyerinde ilk kez kazandığını ve ödülün kendisi için büyük bir onur ve gurur kaynağı olduğunu belirtti. Ödüllerini Vedat Uğurlu'dan alan Severcan, ödülün meslek hayatındaki ilk onuru olduğunu ve bu anın kendisi için çok özel olduğunu ifade etti.