Milliyetçi hareket Partisi sekreteri İsmet Büyükataman seçim sonuçlarını kabullenemeyenler için seçim bir sevdadır çünkü kazanana kadar seçim yapılmasını isterler. Bugün seçim yapsak yarın gene seçim yapılmasını isterler. Ve hep isteyeceklerdir çünkü kazanma zevkini hiçbir zaman tadamayacaklar.

İşte MHP Genel sekreterinin o ifadeleri;

Geçen seneki milletvekilliği seçimlerinden önce zoraki olarak kurulan millet ittifakı sadece bir ittifak olmadığını söylemiştik. Her ne kadar kabul etmeseler de HDP'nin de ittifakın içinde olduğunu biliyorduk ve HDP ağıza alınmayacak ne kadar söz söylemişse de onlara ne ittifakın ortağı İYİ Parti ne de CHP'den bir ses çıktı. Çünkü HDP'yi kaybetmek istemediler.

Genel başkanımızın da sıkça dile getirdiği zillet ittifakı dışarı her ne kadar iyi imajı verseler de diğer taraftan da birbirlerinin sırtından vuruyorlar. Bu zamana kadar ülkemizin hiçbir çıkarına iş yapmamış olan bu ittifak üyeleri kendilerinin karına gidecek her durumda taraf değiştireceklerini beyan ediyorlar.

Bunları yöneten güçler her çalkalama da bunları bir araya getiriyorlar, ortak bir payda da buluşturup bunları birbirlerine entegre ediyorlar. Her biri diğer söylediğinin aynısını söylüyor. Ağızlarından hayırlı bir cümle çıkmıyor hakaretler, edepten uzak cümleler sarf ediyorlar. Bunlar da bize gösteriyor ki tek bir güç tarafından yönetildiklerini gösteriyor.