Dördüncü kez nikâh masasına oturan Acun Ilıcalı, kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen görkemli bir törenle evlendi. Ilıcalı’nın en küçük kızı Melisa da düğüne katılırken, hazırlık aşamasında annesi Şeyma Subaşı ile görüntülü konuştu. Subaşı, bu anları Instagram hesabında takipçileriyle paylaştı.

KIZI MELİSA HAZIRLANDI, ANNESİ ŞEYMA SUBAŞI İZLEDİ

Özel hayatlarıyla sık sık gündeme gelen Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya, yakın dostlarının katıldığı bir törenle dünyaevine girdi. Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'ndan olan kızı Melisa, babasının düğününe katılmak için özenle hazırlandı. Annesi Şeyma Subaşı, Melisa'nın düğüne hazırlık sürecinde kızıyla yaptığı görüntülü konuşmayı sosyal medya hesabında paylaştı.

ESMA SULTAN YALISI’NDA ‘EVET’ DEDİLER

Acun Ilıcalı, daha önce üç evlilik yapmış ve bu evliliklerden dört kızı olmuştu. Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra Ayça Çağla Altunkaya ile ilişki yaşamaya başlayan Ilıcalı, Altunkaya ile olan birlikteliğini evlilikle taçlandırdı. Çift, Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleştirilen törenle hayatlarını birleştirirken, bu anlar sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.