İngiltere'nin başkenti Londra'da 2022 yılında gerçekleşen en pahalı 10 konut satışının detaylarını paylaşılırken, listeye Türkiye'den Aydın Doğan'ın kızı Hanzade Doğan Boyner de girdi. 

 

İngiltere'nin başkenti Londra'da 2022 yılında gerçekleşen en pahalı 10 konut satışının detaylarını paylaşılırken, listeye Türkiye'den Aydın Doğan'ın kızı Hanzade Doğan Boyner de girdi. İngiltere'nin başkenti Londra'da 2022 yılında gerçekleşen en pahalı 10 konut satışının detaylarını paylaşılırken, listeye Türkiye'den Aydın Doğan'ın kızı Hanzade Doğan Boyner de girdi. 

 

Önceki gün İngiltere'nin saygın gazetelerinden biri, 2022 yılında Londra'daki en pahalı 10 konut satışını açıkladı. Listede bir de Türk var. Aydın Doğan'ın kızı Hanzade Doğan Boyner.  Doğan Online'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Hanzade Doğan Boyner, listenin dördüncü sırasında yer aldı.

 

Sabah Gazetesi’nden Bülent Cankurt'un yazısına göre Hanzade Doğan Boyner'in, yazın Londra'nın en lüks semti Knigtsbridge'de, malikane satın aldığı ortaya çıktı.

 

Bülent Cankurt’un yazısı şöyle:

 

“Önceki gün İngiltere'nin saygın bir gazetesi, 2022 yılında Londra'daki en pahalı 10 konut satışını açıkladı. İş, sanat ve sosyete dünyasında yurt dışında ev sahibi olmak son yıllarda çok moda olduğu için acaba tanıdık bir isim var mı diye haberin detayına baktım ve bingo! Karşıma kim çıktı dersiniz? Aydın Doğan'ın kızı Hanzade Doğan Boyner.

 

Doğan Online'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Hanzade Hanım, listenin dördüncü sırasında yer alıyor.

 

Hanzade Hanım, yazın Londra'nın en lüks semti Knightsbridge'de, 27 milyon sterline (Yaklaşık 600 milyon lira) bir malikane satın almış. Listede, Hanzade Hanım'ın üstündeki ilk üçte ise İsviçreli, ABD'li ve Sri Lankalı milyarderler yer alıyor. Hanzade Doğan Boyner'in, Victoria tarzı, altı yatak odalı malikaneyi kendisi mi kullanacağını yoksa yatırım için mi aldığını öğrenemedim ama Londra'ya ciddi bir servet yatırdığı ortada… Hanzade Doğan Boyner'in babası Aydın Doğan da, 2018'de Londra'nın en popüler semtlerinden Myfair'de, 46 milyon sterline sekiz katlı bir bina satın almıştı.”