Başarılı teknik direktör olan 40 yaşındaki Osman Zeki Korkmaz, istifa etti.Spor Toto Süper Lig'e bu sezon geri dönen İstanbul'da Osman Zeki Korkmaz dönemi sona erdi. İstanbulspor, teknik direktör Osman Zeki Korkmaz'ın kendi isteğiyle görevinden ayrıldığını açıkladı.

 

Habertürk'ün haberine göre; Spor Toto Süper Lig'e bu sezon geri dönen İstanbul'da Osman Zeki Korkmaz dönemi sona erdi. İstanbulspor, teknik direktör Osman Zeki Korkmaz'ın kendi isteğiyle görevinden ayrıldığını açıkladı.
Sarı-siyahlılardan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Geçtiğimiz sezon şampiyonluğumuzda ve Süper Lig’e çıkmamızda büyük emeği olan değerli Teknik Direktörümüz Sayın Osman Zeki Korkmaz kendi isteğiyle görevinden ayrılmıştır. Teknik Direktör değişiminin futbol takımımıza daha faydalı olacağı düşüncesiyle görevinden ayrılan Sayın Osman Zeki Korkmaz’a emeklerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde ve hayatında başarılarının devamını dileriz"
Osman Zeki Korkmaz yönetiminde Süper Lig'de çıktığı 10 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşayan İstanbulspor, 8 puan topladı.