Game Of Thrones 7. sezon ne zaman başlıyor? Yeni sezon kaç bölüm olacak?

 

Game Of Thrones 7. sezon heyecanla bekleniyor. Her sene Mart veya Nisan aylarında vizyona giren Game Of Thrones yeni sezonu, bu sene tarihi değiştirildi. Game Of Thrones 7. sezon için yayınlanan son fragmanı izleyenler, yeni sezonu sabırsızlıkla beklemeye başladılar. Game Of Thrones yeni sezon fragmanları ile fragman tahminleri ve Game Of Thrones 7. sezon bölümleri hakkında bilgiler haberimizde.

 

Game Of Thrones yeni sezon ne zaman başlıyor merak ediliyor. Her sene Mart-Nisan aylarında yayınlanan dizinin yeni sezonu bu sene ileriye alınması Game Of Thrones hayranlarındaki daha da heyecanlandırdı. "Winter is Coming" diyerek başlayan Game Of Thrones'da 7. sezonda bu artık Winter İs Here olarak değişti. Game Of  Thrones yeni sezon fragmanlarında görüldüğü üzere büyük savaş iyice yaklaştı. Game Of Thrones yeni sezonunda Cersei Lannister, Daenerys Targaryen, Jon Snow, Tyrion Lannister, Sansa Stark ve Anya Stark'ın nasıl bir role bürünecekleri, savaşta nasıl bir pozisyon alacakları merakla bekleniyor.

GAME OF THRONES YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Game Of Thrones  7. yeni sezon büyük savaşlara sahne olacak. Türkiye'de de ilgiyle izlenen dizinin hayranları Game of Thrones yeni sezon ne zaman başlayacak diye bekliyorlar. Geçtiğimiz günlerde çıkan yeni fragmanlar da bu bekleyişi iyice kızıştırdı. Yapımcılığını HBO'nun gerçekleştirdği Game of Thrones dizisi yeni sezonuyla ekrana 16 Temmuz'da dönecek. Fragmanlara bakılırsa dönüşü de muhteşem olacağa benziyor.

 

 

GAME OF THRONES 7. SEZON KAÇ BÖLÜM?

Normalde Game of Thrones dizisinin her sezonu 54-56 dk.lık 10'ar bölümden oluşuyordu. Ancak bu sezon 10 değil 7 bölüm ekrana gelecek. Üzülmeyin bölüm sayısı az olsa da bu sezon bölümler normalden biraz daha uzun olacak. Alınan bilgiye göre Game of Thrones yeni sezonda bölümlerin uzunlukları şu şekilde olacak.

Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 1 = 59 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 2 = 59 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 3 = 63 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 4 = 50 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 5 = 59 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 6 = 71 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 7 = 81 Dakika

Bu süreleri topladığımızda 442 dakika ediyor. Yani toplamda yeni sezon öncekilere nazaran yaklaşık 100 dakika daha kısa olucak