Galatasaray'ın transfer radarındaki yıldız futbolcu, kulübünden ayrılmayı kabul etti. Sarı-Kırmızılılar maaş konusunu çözüme kavuşturabilirse, operasyonun ocak ayında gerçekleşme ihtimali var. Forvet hattında yapılacak güncelleme doğrultusunda Galatasaray 'ın transfer listesine yazılan ilk isim olan yıldız futbolcu kulübünden ayrılmayı kabul etti. 

 

İspanyol kulübünün ocak ayında elden çıkarmak ve maliyetinden kurtulmak istediği yıldız için Galatasaray ciddi olarak devrede. Golcü futbolcunun ayrılık sürecine yeşil ışık yakmasıyla, Galatasaray cephesinde hareketlilik artarken, sıra ortadaki en büyük problemi kaldırmaya geldi. Sarı-Kırmızılılar'ın PSG'ye bonservis için yaptığı başvuru, astronomik bir taleple geri dönerken, yeniden kiralama teklifi de şimdilik kabul görmedi. Ancak Arjantinli yıldızın Sarı-Kırmızılı kulüpte kalma isteği, iştah kabartıyor. Başkan Dursun Özbek de yaptığı son açıklamada, Icardi'nin bonservisini almak istediklerini, ancak henüz şartların oluşmadığını belirtmişti. Galatasaray Yönetimi, 29 yaşındaki santrfor konusunda şartları sonuna kadar zorlamaya hazırlanıyor.

 

Deniz Undav kadroya katılıcak

 

Galatasaray'ın ara transferde kadrosuna katacağı ilk isimlerden biri, Deniz Undav olacak gibi görünüyor. İngiltere'de Brighton forması giyen 26 yaşındaki futbolcunun 1.5 yıllığına kiralanması için görüşmeler devam ediyor. Türk pasaportlu golcü, Galatasaray'ın teklifini kabul etti. Oyuncudan istediği verimi alamayan İngiliz kulübü de transfere sıcak bakıyor. Tarafların şartlarda anlaşması için arada sadece ufak pürüzlerin kaldığı ve pazarlık sürecinin pozitif yönde ilerlediği kaydedildi. Deniz Undav transferiyle birlikte Galatasaray, hücum hattında çok önemli bir yerli alternatifine kavuşmuş olacak.