Yeşilçam'ın unutulmaz  ismi Filiz Akın hayranlarını korkuttu. Sağlık durumunu açıkladı. Filiz Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini korkuttu. Usta oyuncu geçtiğimiz cuma günü operasyon geçirdi. 

 

79 yaşındaki usta sanatçı Filiz Akın'ın geçtiğimiz aylarda ses tellerinde çıkan sorun sebebiyle boğazından parça alınmıştı. Filiz Akın'ın tahlil sonuçları temiz çıkmıştı. Son olarak ise Filiz Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini korkuttu. Usta oyuncu geçtiğimiz cuma günü operasyon geçirdi. Akın, üst kulağından şüpheli bir doku olduğunu söyleyerek, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

 

Boğazından parça alınmıştı

 

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Filiz Akın'dan üzen bir haber geldi. Türk sinemasının 'Dört Yapraklı Yonca'sı olarak kabul edilen Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik arasında bulunan Filiz Akın, geçtiğimiz cuma günü bir operasyon geçirdi. Öte yandan; Filiz Akın daha önce de boğazından parça aldırmıştı. Ses tellerinde sorun yaşayan Akın'ın boğazından alınan parçanın tahlil sonuçları temiz çıkmıştı. Tedavi sürecini tamamlayan Filiz Akın, ardından normal odaya alınmıştı.