Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz, bu ülkenin her şehrine sevdalıyız. Her türlü ayrımcılık ve bölücülük ayaklarımızın altındadır." diyerek halka seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Şırnak'ı ziyaret etti. Şırnak'ta halka hitap ederek önemli müjdeler verdi. Erdoğan, Cizre'ye 10 bin kişi kapasiteli stadyum yapılacağını ve bölgeye büyük bir bölge hastanesi yapılacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı konuşmasını şöyle sürdürdü: "Biz bu ülkenin her şehrine sevdalıyız. Şırnak'ı Antalya'dan, Bursa'dan ayrı düşünemeyiz. Bu ülke, bu vatan, bu devlet hepimizin. Hepimizin ecdadının ortak mücadelesini bu bayrağın rengi temsil ediyor."

Bölücülere de mesaj veren Erdoğan, "Bu ülkenin 780 bin kilometrekaresinin her bir parçası bizim vatanımızdır. Hiç kimsenin bizim mahremimize el sürmesine izin vermeyiz. Kendine başka bir devlet arayan istediği yere gidebilir." dedi.

Erdoğan'ı mitingde coşkulu kalabalık yalnız bırakmadı. Sık sık tezahüratlarla seçim için Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan'a Şırnaklılar tam destek verdi.

Erdoğan, "31 Mart yerel seçimleri bölgemizde tarihi bir miladın başlangıcı olacaktır. Şimdi yeni bir Şırnak var, istiyoruz ki terörün destekledikleriyle değil, size gerçekten sahip çıkacak AK Parti iktidarıyla yerel seçimlerde Şırnak'ta yeni bir dönem başlasın." diyerek destek istedi.

10,5 KATRİLYON YATIRIM

"Biz sadece Şırnak'ı samimiyetle sevmekle kalmadık, aynı zamanda Şırnak'ı tarihinde görülmemiş hizmetlerle buluşturduk. Şırnak'a 10 buçuk katrilyon yatırım yaptık. Şırnak Üniversitesi'ni şehrimize kazandırdık. Şırnak'a yükseköğrenim yurdu, gençlik merkezi yaptık." dedi.