Cumhuriyet Halk Partisinin Bolu belediye başkanı olan Tanju Özcan bir programa katıldı. Bu programda vatandaşı üstü kapalı bir şekilde tehdit etti. Daha önce ise mülteciler hakkında söyledikleri ile gündeme oturmuştu.

 

Skandal uygulamalar yapmış ve şimdi ise bir televizyon programında Boluspor için vatandaşlardan yardım etmeyenlere onunda vatandaşa yardım etmeyeceğini üstü kapalı bir şekilde ima etti.  Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanı, Valimizin Himayesinde, Belediye Başkanı Ticaret Odası Başkanı birinizin yanına gelir  ve o gittiğimiz yerden boş dönülürse biz de o kişi bizim kapımıza geldiğinde yardım istediği konularda zorlanabilir dedi.

 

Artık o kapıdan boş dönülmez dönünmemesi gerekir eğer kapısına gittiğimiz kişi farklı bir tarifle bizim kapımıza geldiğinde güler yüzle karşılanmak istiyorsa ki bunu istiyordur herhalde gereğini yerine getirmesi gerekir. Sözlerim net anlaşıldı mı bilmiyorum bir vali bir belediye başkanı ticaret odası başkanı bir yere gidiyorsa oradan da sonuç alamıyor ise o kimse bizim kapımıza geldiğinde belirli konularda çok zorlanabilir demek istiyorum akıllı insanlar da yardımcı olacağını tahmin ediyorum dedi. Boluspor hepimizin oda bu şehrin bir markası sizde elinizi cebinize atın biz diğer yıllardan daha fazla bir katkıda bulunmanızı istiyoruz bu işin şakası olmaz ifadesini kullandı.