Binali Yıldırım İstanbul için atağa geçti. Seçim çalışmaları yeniden şekilleniyor ve Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Binali Yıldırım sosyal medya hesabından müjdeli haberler duyurmaya başladı. 

Yıldırım, Ekrem İmamoğlu'nun da vaadettiği İSKİ'nin suda indirime gitmesi konusunu seçim kampanyasında bu kez öne taşıdı. Yüzde 40 indirim konusunda bir kez daha söz verdi. Ulaşımda ise CHP adayı Ekrem İmamoğlu öğrenci akbilini 50 TL'ye indirecekti. İBB meclisinde bu konu görüşülmüş ve Ak Partili üyeler hodri meydan diyerek 40 TL olması için önerge vereceklerini söylemişlerdi. Bunun üzerine CHP meclis üyeleri de gündeme geldiğinde 40 TL'yi kayıtsız kabul edeceklerini ve destekleyeceklerini söylemişlerdi. Aradan geçen zamanda YSK'nın seçimleri iptal etmesiyle bu konu askıda kaldı. Görülen o ki kim seçilirse seçilsin öğrenci akbili aylık 40 TL'ye indirilecek.

Binali Yıldırım'ın dikkat çeken paylaşımındaki önemli unsur ise konu etiketi olan #dahagüzelolacak hashtagiyle paylaşımı yapması. İmamoğlu'nun Her şey çok güzel olacak sloganına adeta bir gönderme olmuş.

İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın paylaşımı şu şekilde:

“İstanbullulara müjdeli haber:
Daha önce söz verdiğimiz gibi; kişi sayısı daha fazla olan hanelerde daha çok indirim olmak üzere, su tüketiminde aylık ortalama yüzde 40 indirim yapılacak.
Öğrenci Akbil'i aylık 85 liradan 40 liraya düşürülecek
Hayırlı olsun.

#DahaGüzelOlacak”