Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, uyguladığı diyet ve spor programıyla 8 ayda 20 kilo verdi. Ancak tatilde diyetine ara veren Korel, 1 haftada 4 kilo aldı.

Diyet ve Sporla Gelen Başarı

2009 yılında oyuncu Halit Ergenç ile evlenen Bergüzar Korel, 2010 yılında oğlu Ali'yi, 2020 yılında Han'ı ve 2021 yılında kızı Leyla'yı dünyaya getirdi. Üçüncü çocuğunun doğumundan sonra aldığı kiloları vermek için diyet ve spor programına başlayan Korel, bu süreçte tam 20 kilo vererek eski formuna kavuştu.

Özel Diyetisyen ve Bahar Detoksu

Formunu korumak için özel bir diyetisyenle çalışan ve bahar detoksu yapan Korel, sağlıklı beslenmeye büyük önem veriyordu. Ancak tatile çıkınca bu düzenine ara verdi ve kısa sürede 4 kilo aldı. Tatil dönüşü kilo aldığını sosyal medya hesabından paylaşan Korel, takipçileriyle bu durumu içtenlikle paylaştı.

Yeniden Spora Dönüş

Tatil sonrası yeniden spor ve diyete başlamayı planlayan Korel, eski formuna dönmek için kararlı olduğunu belirtti. Ünlü oyuncunun disiplinli yaşam tarzıyla kısa sürede bu kiloları da vereceği düşünülüyor.

Takipçileriyle Paylaştı

Bergüzar Korel, tatilde aldığı kiloları sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşarak, "Bir haftada tam 4 kilo aldım. Tatilde ipin ucunu kaçırdım ama yeniden başlayacağım" dedi. Korel'in bu samimi paylaşımı, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.