Show Tv'nin yeni dizi Aile'den ilk teaser geldi. Başrollerini ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Aile dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Sosyal medyada büyük ilgi gören dizi herkes tarafından merakla bekleniyor. Dizinin dev kadrosu ise çok konuşuldu.

 

Ay Yapım'ın Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'yı uzun zaman sonra Show TV ekranlarında seyirci ile buluşturacak olan yeni dizi Aile'nin çekimlerinden ilk görüntüler yayınlanmıştı. Senaryosunu Hakan Bonomo'nun yazdığı yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturduğu dizinin henüz yayın tarihi verilmedi. Dizinin Şubat ayının ortalarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. 

 

Dizinin oyuncu kadrosunda kimler var?

 

Aile dizisinde rol alan oyuncular; Nejat İşler,Canan Ergüder,Ushan Çakır,Umutcan Ütebay,Yüsra Geyik,Ece Simge Yurdatapan,Levent Ülgen,Nur Sürer,Emel Göksu eşlik ediyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Aslan'a Serenay Sarıkaya'nın Devin karakterine hayat vereceği dizinin konusu şu şekildedir; tanınmış ailelerden olan Soykanların başındaki Aslan'nın kendiyle aynı yerden yaralı psikolg Devin'le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve 'aile' kavramının en tartışmalı yönlerini ele alıyor. Dikkat çekici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla merakla beklenen dizinin ilk tanıtımını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=tVP01Z2lCLE