Başarılı takım Adana Demirspor takımına yeni oyuncu mu alıyor? Adana Demirspor'un orta sahaya Fransız yıldız Tiemoue Bakayoko'yu transfer edeceği iddia edildi. Süper Lig'de her transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldız futbolcularla dikkat çeken Adana Demirspor için yeni bir iddia gündeme geldi.

 

Adana Demirspor'un orta sahaya Fransız yıldız Tiemoue Bakayoko'yu transfer edeceği iddia edildi. Süper Lig'de her transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldız futbolcularla dikkat çeken Adana Demirspor için yeni bir iddia gündeme geldi. İtalyan gazeteci Nico Schira’nın duyurduğu habere göre; Adana Demirspor, bonservisi Chelsea’de olan ve Milan’da kiralık olarak oynayan Tiemoue Bakayoko için ciddi şekilde devrede.

 

adanademirspor

 

Milan'dan ayrılma kararı alan Bakayoko ile ilgilenen Adana Demirspor, Fransız futbolcudan haber bekliyor. Rennes altyapısından yetişen ve Monaco'da yıldızı parladıktan sonra 2017 yılında Chelsea'ye transfer olan 28 yaşındaki futbolcu için İngiliz devi 40 milyon euro bonservis ödemişti. Chelsea'den Milan'a iki yıllığına kiralanan Bakayoko'nun 2023 yazına kadar İtalyan ekibinde sözleşmesi devam ediyor.