Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün 31 Mart seçim kampanyası kapsamında AK Parti Adana Mitinginde halkla buluştu.

Erdoğan, Adanalılara seslenerek Cumhur İttifakına destek istedi. Dev video uygulamasında CHP Hakkari mitingine Türk Bayrağı'nın alınmadığı video izletildi. 15 Temmuz gecesi okunan sela dinletildi. 

Erdoğan konuşmasında, "Ezana hürmet etmeyen bayrağa da hürmet etmez, ezana sahip çıkmayan bu ülkeye de sahip çıkmaz, ezana sahip çıkmayanlar bu ülkenin ve milletin hiç bir çıkarına da sahip çıkmaz. Bunlar anlaşılan o ki mer hum Arif Nihat Asya'nın meşhur bayrak şiirini de hiç okumamışlar" diyerek şiiri okudu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "biz bu bayrağın altında doğduk, inşallah rabbim nasip ederse bu bayrağın altında öleceğiz" dedi.

Adana'da da hep beraber Rabia işareti yapılarak tek millet tek bayrak, tek devlet, tek millet vurgusu yapıldı.

Erdoğan, "Ülkemizin her rengine her değerine saygılıyız ama bazı değerlerimize de saygısızlık yapanların karşısındayız. İnşallah 31 Mart'ta bu millet bunlara hak ettiği dersi verecektir..." Bu kardeşiniz Cumhurbaşkanı 4 buçuk yıl daha ülkenin başındayım, Adana'da belediye ile hizmet vermeye çalışacağız. Adana'yı son 17 yılda 45 katrilyon yatırım yaptık. ikinci devlet üniversitesini açtık. Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'ni kurduk. Adana'da bu yıl içinde stadyumu tamamlıyoruz. Eski stadyumun yerine de millet bahçesi yapacağız. İhtiyaç sahiplerine 5 katrilyonluk destek verdik. Adana şehir hastanesi 1550 yatağıyla hizmet veriyor." diye konuştu.