Türkiye genelinde yağışlar etkili olacak
Meteoroloji'den duyulan verilere göre Türkiye bu akşam saatlerinde yağışlı havanın etkisi altında kalıyor. Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr.

Meteoroloji'den duyulan verilere göre Türkiye bu akşam saatlerinde yağışlı havanın etkisi altında kalıyor.
Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, bu akşam başlamış olacak yağışların tüm Türkiye'de etkili olacağını belirterek "Marmara'da yağmur, Ege ve Akdeniz'de gök gürültülü gök gürültülü yağmur, doğuda ise kar yağışı olumsuzluk oluşturabilir" ifadelerini kullandı. Meteoroloji'nin 5 günlük hava durumuna göre yağışların hafta sonu etkisinin olmayacağı ancak pazartesi günü bir yağış sisteminin yurda geleceği tahmin ediliyor.
ÇANAKKALE °C, 17°CParçalı, zamanla çok bulutlu, bu akşam sıralarından itibaren aralıklı sağanak yağışlıİSTANBUL °C, 13°CParçalı, zamanla çok bulutlu, bu akşam saatlerinden sonra yağmur ve ardından sağanak yağışlıKIRKLARELİ °C, 13°CParçalı, zamanla çok bulutlu, bu akşam saatlerinin ardından aralıklı yağmurluKOCAELİ °C, 16°CParçalı, zamanla çok bulutlu, bu akşam saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlıEGEA.KARAHİSAR °C, 14°CParçalı, çok bulutlu, öğle saatlerinde ise hafif sağanak yağışlıDENİZLİ °C, 17°CParçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif sağanak yağışlıİZMİR °C, 20°CParçalı, yer yer çok bulutlu, (Perşembe) gece saatlerinde kıyı kesimleri sağanak yağışlıMANİSA °C, 20°CParçalı, yer yer çok bulutlu, (Perşembe) gece saatlerinde de kuzeybatı çevreleri sağanak yağışlıAKDENİZADANA °C, 2°CParçalı, yer yer çok bulutluANTALYA °C, 20°CParçalı bulutluHATAY °C, 21°CParçalı bulutluISPARTA °C, 16°CParçalı bulutluİÇ ANADOLUANKARA °C, 15°CParçalı, zamanla çok bulutluÇANKIRI °C, 14°CParçalı, zamanla çok bulutluESKİŞEHİR °C, 16°CParçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatleri sonrası hafif sağanak yağışlıNEVŞEHİR °C, 15°CParçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinde hafif sağanak yağışlıBATI KARADENİZBOLU °C, 14°CParçalı ve çok bulutluDÜZCE °C, 18°CParçalı ve çok bulutlu, (Perşembe) gece saatlerinde yağmurluKASTAMONU °C, 15°CParçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri (Perşembe) gece saatlerinde yağmurluZONGULDAK °C, 14°CParçalı ve çok bulutlu, (Perşembe) gece saatlerinde yağmurluORTA ve DOĞU KARADENİZGÜMÜŞHANE °C, 12°CParçalı, zamanla çok bulutlu, (Perşembe) gece saatlerinde yağmur ve karla karışık yağmurlu, yüksek kesimleri kar yağışlıRİZE °C, 12°CParçalı, zamanla çok bulutluSAMSUN °C, 11°CParçalı, zamanla çok bulutluTRABZON °C, 11°CParçalı, zamanla çok bulutluDOĞU ANADOLUERZURUM °C, 4°CParçalı ve çok bulutlu, (Perşembe) gece saatlerinde kar yağışlıHAKKARİ °C, 9°CParçalı ve çok bulutlu, (Perşembe) gece saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlıKARS °C, 4°CParçalı ve çok bulutluVAN °C, 8°CParçalı ve çok bulutlu, (Perşembe) gece saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlıGÜNEYDOĞU ANADOLUDİYARBAKIR °C, 17°CParçalı, çok bulutlu, (Perşembe) gece saatlerinde yağmurluGAZİANTEP °C, 17°CParçalı bulutluSİİRT °C, 16°CParçalı, çok bulutlu, (Perşembe) gece saatlerinde yağmurluŞANLIURFA °C, 19°CParçalı bulutlu geçeceği, gece saatlerinden sonra toz taşınımı bekleniyor.