Gizlilik Politikası

Son Güncelleme: 31.05.2024

Demokrasi Gazetesi uygulamasına hoş geldiniz. Bu gizlilik politikası, uygulamamızı kullanırken kullanıcılarımızın gizliliği ve verilerinin güvenliği hakkında bilgi sağlamak için hazırlanmıştır.

1. Uygulama Hakkında

Demokrasi Gazetesi, kullanıcılarımıza güncel haberleri, makaleleri ve diğer içerikleri sunan bir gazete uygulamasıdır. Uygulamamız her yaş grubuna yönelik olup, kullanıcılarımıza kaliteli içerik sağlamak için tasarlanmıştır.

2. Veri Toplama ve Kullanımı

Kişisel Veri Toplamama: Demokrasi Gazetesi uygulaması kullanıcılarımızdan herhangi bir kişisel veri (isim, e-posta, telefon numarası vb.) toplamamaktadır.

Cihaz veya Kullanım Verileri: Uygulamamız cihaz ve kullanım verilerini (konum, IP adresi, uygulama kullanım istatistikleri vb.) toplamamaktadır.

3. Uygulamanın İşlevselliği ve Kişiselleştirme

Uygulamamız kullanıcı deneyimini iyileştirmek ve güncel içerik sunmak için çalışmaktadır. Bunun için kişisel verileri veya kullanım verilerini toplama ihtiyacı duymadan çeşitli hizmetler sunmaktayız.

4. Reklam ve Analitik

Reklam: Uygulamamızda üçüncü taraf reklam ağlarından reklam gösterilebilir. Bu reklam ağları kullanıcı verileri toplamadan reklam göstermeleri için işbirliği yapabiliriz.

Analitik: Uygulamamızda üçüncü taraf analitik hizmetleri kullanılmaz ve kullanıcıların verileri analiz edilmez.

5. Üçüncü Taraflar ve Bağlantılar

Uygulamamızda kullanıcılarımızı üçüncü taraf web sitelerine veya uygulamalara yönlendirecek bağlantılar yer alabilir. Üçüncü tarafların gizlilik uygulamalarını ve politikalarını kontrol etmediğimizi ve bu konuda sorumluluk almadığımızı unutmayın.

6. Çocukların Gizliliği

Demokrasi Gazetesi uygulaması, tüm yaş gruplarına uygun içerik sunmayı amaçlamaktadır. Uygulamamız, 13 yaşından küçük çocukların kullanması için güvenlidir ve çocuklardan kişisel veri toplamamaktadır.

7. Güvenlik ve Gizlilik

Kullanıcılarımızın gizliliği ve güvenliği bizim için önemlidir. Uygulamamızda veri toplamama prensibini benimsediğimiz için kullanıcılarımızın gizliliği konusunda güvenliği sağlamak için sürekli çalışıyoruz.

8. Gizlilik Politikası Güncellemeleri

Gizlilik politikamızı zaman zaman gözden geçirebilir ve güncelleyebiliriz. Politika güncellemeleri yayınlandığında, kullanıcılarımızı bilgilendirmek için uygulama içinde veya web sitemizde bir bildirim paylaşacağız.

9. İletişim

Gizlilik politikamız veya uygulama ile ilgili herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz:

E-posta: info@demokrasigazetesi.com