Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park’ta Sivasspor’u ağırladı. Avrupa Ligi'nde Lugano'yu eleyerek morallenen siyah-beyazlılar, bu kez de ligde hata yapmadı ve rakibini 2-0’lık skorla geçti. Beşiktaş’a galibiyeti getiren goller, Ciro Immobile ve Gedson Fernandes’ten geldi. Bu sonuçla Kartal, puanını 9’a yükselterek zirve takibini sürdürdü.

İmmobile’den Kritik Penaltı Golü

Maçın 27. dakikasında Beşiktaş, Ciro Immobile’nin penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. İtalyan golcü, bu sezon Süper Lig’deki 3. maçında da fileleri sarsarak etkileyici performansını sürdürdü.

Gedson Fernandes’ten Son Dakikada Fişi Çekti

89. dakikada Gedson Fernandes, şık bir vuruşla skoru 2-0’a getirdi ve Beşiktaş’ı rahatlattı. Bu gol, maçın sonucunu belirlerken Beşiktaş, sahadan galibiyetle ayrılarak üst üste üçüncü zaferini kutladı. Sivasspor ise 4 puanda kaldı.

Yeni Transfer Uduokhai İlk Kez İlk 11’de

Beşiktaş’ın transfer döneminde kadrosuna kattığı Felix Uduokhai, ilk kez Siyah-Beyazlı forma ile sahaya çıktı. Savunmada görev alan Uduokhai, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un tercihiyle ilk 11’de sahaya sürüldü ve olumlu bir performans sergiledi.

Van Bronckhorst’tan Taktiksel Değişiklikler

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, kadroda önemli değişiklikler yaptı. Sol kanatta daha önceki maçlarda forma giyen Semih Kılıçsoy’un yerine bu maçta Rafa Silva’ya şans verdi. Ayrıca, 10 numara pozisyonunda Ernest Muçi ilk kez 11’de sahaya çıkarak dikkat çekti.