Hafta içi her gün Star Tv ekranlarında yayınlanan "Zuhal Topal'la" programında (bugün) Ezgi ve Serkan arasında yaşanan kıskançlık krizi damga vurdu.

Geçtiğimiz gün Zuhal Topal'la da beğenilen gelin adaylarından Ezgi, canlı yayında Serkan'a aşkını ilan etmiş Serkan'dan da; "Kalp kalbe karşı" cevabını almıştı.

Ezgi ve Serkan, bugün canlı yayındaydılar. Ezgi, stüdyoya girdiğinde yüzü asıktı. Zuhal Topal; "Yüzleriniz gülmüyor. Neler olduğunu konuşacağız fakat önce güzel bir VTR'niz var, önce onu izleyelim sonra konuşuruz" dedi. Serkan ve Ezgi'nin, sabah saatlerinde yaptıkları orman yürüyüşünden güzel görüntüler ekrana geldi. Zuhal Topal; "Bir VTR'deki görüntülerinize bakıyorum, bir de bu halinize" dedi.
 
Serkan; "Bende bir değişiklik yok. Ben aynıyım" cevabını verdi. Ezgi ise; "Biz içeride Serkan'la oturuyorduk. Sibel ismindeki bayan stüdyoya geldi ve Serkan'a olan duygularını anlattı. İçeride Serkan, gülümseyerek izledi. Ben çıkıp, gerekli açıklamayı yaparım demedi. Ben söyledim, ben kıskanç bir insanım. Sinirlerim bozuldu" dedi. Ezgi'nin tepkisine sinirlenen Serkan; "Ben biraz da kıskandırmak için tepki vermedim; ama Ezgi'nin bu aşırı kıskançlığının karşısında şunu sormak istiyorum. Dün biz canlı yayındayken bir arkadaş çıktı, sana olan duygularını açıkladı. Neden o zaman o arkadaşa şimdi benden beklediğin tepkiyi vermedin" dedi.
 
Ezgi; "Ben dün söylemem gereken şeyleri söyledim. Benim sana duygum olsaydı ilk geldiğinde kabul ederdim. Şimdi çıkıp, böyle bir açıklama yapman çok saçma oldu dedim. Çok istiyorsan, ben kalkayım o hanım gelsin buraya otursun" diyerek, sitemini devam ettirdi.
 
Loca adayları ve stüdyodaki seyirciler "Bu ne kıskançlık böyle" diyerek, Ezgi'yi eleştirdiler. Eleştiriler karşısında da susmayan Ezgi'ye sinirlenen Serkan, "Ben locaya oturmak istiyorum" diyerek, geçip locaya oturdu. Ezgi de stüdyoyu terk etti.
 
Ezginin dışarı çıkmasını ardından Sibel, yeniden stüdyoya geldi. Zuhal Topal, Serkan'a; "Buraya gelmek ister misin?" diye sordu. Serkan; "Zuhal Hanım, ben şu anda oraya size olan saygımdan gelirim. Kimse yanlış anlamasın" dedi. Serkan'a karşı duygularının çok yoğun olduğunu söyleyen Sibel, "Benim gözlerime bakman yeterli. Bana bir şans verirsen, pişman olmayacaksın" dedi. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum diyen Serkan, "Duygularının olduğunu hissediyorum; ama bu durumda ne dememi bekliyorsun?" dedi. Sibel; "Çaya çıkabiliriz" deyince Serkan; "Gerçekten her şey çok üst üste geldi" diyerek, cevabını açıklamadı.