Hafta içi her gün Star Tv ekranlarında yayınlanan "Zuhal Topal'la" programına (bugün) Ezgi'nin, Serkan'a İlan-ı Aşk'ı damga vurdu.

 Zuhal Topal'la adaylarından beğenilen gelin Ezgi, canlı yayında söz alarak, açıklama yapmak istediğini söyledi.
 
"Bu locada beni mutlu edeceğine inandığım bir kişi var" sözleriyle duygularını açıklayan Ezgi, o kişinin Serkan olduğunu söyledi. Zuhal Topal, Ezgi ve Serkan'ı yanına çağırdı.
 
Çok şaşırdığını söyleyen Serkan, "Ezgi'nin, bu kadar cesaretli olabileceğini düşünmüyordum" derken, Ezgi; "Demek ki karşı taraftan cesaret almışım ki duygularımı açıklayabildim" dedi. Serkan da; "Evet, göz göze geliyorduk; ama gerçekten hiç beklemiyordum. Kalp kalbe karşıymış" sözleriyle Ezgi'den, hoşlandığını açıkladı.  
 
Bu arada daha önce Ezgi'ye talip olarak gelen Cemal, söz alıp Ezgi'ye hala duygularının olduğunu açıkladı. Bu durum Serkan, Ezgi ve Cemal arasında gerginlik yarattı. Ezgi, Cemal'e; "Benim sana duygum olsaydı geldiğinde kabul ederdim. Şimdi çıkıp böyle bir açıklama yapman çok saçma oldu" dedi.
Durum karşısında sinirlenen Serkan; "Ben burada Ezgi'nin duygularına karşılık veriyorum. Kalp kalbe karşı diyorum. Sen çıkıp, böyle bir açıklama yapıyorsun. Neyin peşindesin sen" dedi. Loca adayları da zamanlamasının yanlış olduğunu söyleyerek, Cemal'i eleştirdiler. Cemal; "Ben hatalı olabilirim; ama duygularım olduğu için kendimi tutamadım. Duygularımı söylemek istedim" dedi.
 
Zuhal Topal'ın, Cemal'i kendini toparlaması için arkaya göndermesinin ardından Serkan; "Ezgi beni çok mutlu etti. Ezgi'yi tanımak istiyorum" dedi.