Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Yasin Obuz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor All Star 2022 için Dominik'e hareket etmeden önce yarışma ile ilgili duygularını açıkladı. Peki Yasin Obuz Survivor All Star 2022 için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Yasin Obuz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor All Star 2022 için Dominik'e hareket etmeden önce yarışma ile ilgili duygularını açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Yasin Obuz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor All Star 2022 için Dominik'e hareket etmeden önce yarışma ile ilgili duygularını açıkladı. Peki Yasin Obuz Survivor All Star 2022 için neler söyledi? Cevaplar haberimizde.. 

 

Allah utandırmasın! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Yasin Obuz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor All Star 2022 için Dominik'e hareket etmeden önce yarışma ile ilgili duygularını açıkladı. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Survivor All Star 2022 için "ÖNCELİKLE TEKRAR YENİ BİR HEYECANIN İÇİNDE BULUNACAĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM, BENİ DESTEKLEYEN SEVENLERİM İÇİN ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIMA VE ASLA PES ETMEYECEĞİME SÖZ VERİYORUM... YOLUMUZ UZUN VE ÇETİN, ALLAH HERKESİN KALBİNE GÖRE VERSİN.. HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH" ifadelerini kullanan Obuz sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

yasin obuz dan survivor all star 2022 icin dikkat ceken paylasim