Yasemin Kay Allen siyasiler için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı gündem paylaşımlarıyla zaman zaman gündem olan ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada siyasiler için sert sözler kullandı. Peki Yasemin Kay Allen siyasiler için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Yasemin Kay Allen siyasiler için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı gündem paylaşımlarıyla zaman zaman gündem olan ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada siyasiler için sert sözler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve zaman zaman tepki toplayan ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada siyasiler için sert sözler kullandı. Peki Yasemin Kay Allen siyasiler için neler söyledi? Cevaplar haberimizde.. 

 

Hepsi çok bayık! 

 

Sosyal medyada yaptığı gündem paylaşımlarıyla zaman zaman gündem olan ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada siyasiler için sert sözler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada siyasilerin açıklamalarına tepki gösteren Allen "O kadar sıkıldım ki politikacıların aforizmalarından. İlkokul seviyesi kafiyeli cümlelerle göz boyamaya çalışan moruklar. Çok bayık." ifadelerini kullandı. 

 

İşte o açıklama;

 

yasemin kay allen den siyasilere sert sozler