Wednesday dizisiyle tanınan Xavier karakterine hayat veren Percy Hynes White, reşit olmayan kızlara zorla cinsel ilişkiye girdiği iddia edildi.  Twitter'da bir grup kadın cinsel saldırı iddialarıyla öne çıkınca gönderilerine Instagram yorumlarını devre dışı bıraktı.

 

 

21 yaşındaki Percy Hynes White'ı Toronto'da lisede okurken tanıdıklarını iddia ediyorlar ve anlattıkları olayların White'ın 17 ila 20 yaşları arasında gerçekleştiğini iddia ediyorlar.

İddialar ilk olarak Twitter kullanıcısı @milkievich tarafından yayınlandı ve White'ın arkadaş grubunun "ateşli olduğunu düşündükleri kadınları sarhoş edip onlarla seks yapacak kadar kafayı bulmaları için açıkça davet edecekleri" partiler vereceğini iddia ettiği bir ileti dizisi yayınladı. ”.

 

 

Kadın, White'ın partilerden birinde "çok sarhoşken" kendisine "saldırdığını" iddia etti. Ayrıca "kendisine karşı tecavüz iddiaları" olduğunu iddia etti, ancak bu iddiaları kimin yaptığına dair daha fazla ayrıntı vermedi. Ayrıca White'ın "birçok arkadaşına baskı yaptığını ve saldırdığını", "kızların istekleri dışında çevrimiçi çıplak fotoğraflar paylaştığını" ve kadınlara taciz edici isimler taktığını iddia etti.

Ayrıca, bahsettiği kızlardan birinin olayı polise bildirmeye çalıştığını ancak ifadesinin alınmadığını iddia etti.