Volkan Babacan'dan Beşiktaş'a: 'Beni alın'

 

Transfer dönemini şu ana kadar sessiz geçiren ve birçok oyuncu ile ismi anılmasına karşın imza haberi gelmeyen Beşiktaş’ta, ses getirecek sürpriz bir gelişme yaşandı. Medipol Başakşehir'in milli kalecisi Volkan Babacan, siyah-beyazlılara mesaj göndererek 'Beni alın' dedi.

 

Yeni sezonda Siyah-Beyazlı takımda oynamak istediğini yetkililere ileten Volkan Babacan, “Bonservis konusunu ben hallederim. Yeter ki siz beni almak için bir hamlede bulunun” dedi. 

 

Habertürk'ün haberine göre Kartal’ın başkanı Fikret Orman’ın da bu transfere sıcak baktığı öğrenildi. Milli Takım’ın ve M.Başakşehir’in başarılı kalecisi Volkan Babacan’ın, Siyah-Beyazlı yönetime mesaj gönderip Beşiktaş’ta oynamayı çok istediğini belirttiği aktarıldı.

 

Volkan Babacan’ın, Şampiyonlar Ligi’nde direkt olarak gruptan başlayacak olmalarının yanı sıra yeni sezonda da ligde şampiyonluğun en büyük adayı olmaları nedeniyle Kartal’da oynamayı çok istediğini ayrıca söylediği öğrenildi.

 

MİLLİ TAKIM’DA DA DİLE GETİRDİ

Bonservis konusunu kendisinin halledebileceğini ve sorun çıkmayacağını da belirten Volkan, Beşiktaş yönetiminin transfer için bir hamlede bulunmasının yeterli olacağını söyledi.

 

TEK ENGEL TOLGA ZENGİN

 

Milli Takım kamplarında da Beşiktaşlı oyunculara bu yöndeki görüşünü paylaştığı ortaya çıkan başarılı eldivenin, “Gıptayla baktığım bir takımsınız. Başakşehir’de çok mutluyum, her şey yolunda ancak ama sizin stadınızdaki atmosferde ve öyle bir takımda forma giymeyi çok istiyorum, umarım gerçekleşir” dediği belirtildi...

 

Volkan Babacan’ın, Beşiktaş’ta oynamak istediğini belirtmesinden sonra durum değerlendirmesi yapan başkan Fikret Orman ve yöneticiler, Tolga Zengin’in satılması halinde bu transferin gerçekleşebileceği fikrinde birleştiler. Tolga’yı da başka takımların istediği öğrenilirken önümüzdeki günlerde gelişmelerin yaşanabileceği kaydedildi.