Uriel Salnaitis Sezen Aksu şarkısı seslendirdiği için uğradığı hakaretler hakkında neler söyledi? Son dönemde yayınlandığı "Nerdesin", "Kaybolan Yıllar", gibi coverlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve kendine has müzik tarzıyla gündeme oturan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, Sezen Aksu'nun "Kaybolan Yıllar" şarkısını yeniden seslendirdiği için kendisine yapılan hakaretlere Fenoreporter.com internet sitesine yaptığı açıklamayla yanıtladı. Peki Uriel Salnaitis Sezen Aksu şarkısı seslendirdiği için uğradığı hakaretler hakkında neler söyledi?

 

Uriel Salnaitis Sezen Aksu şarkısı seslendirdiği için uğradığı hakaretler hakkında neler söyledi? Son dönemde yayınlandığı "Nerdesin", "Kaybolan Yıllar", gibi coverlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve kendine has müzik tarzıyla gündeme oturan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, Sezen Aksu'nun "Kaybolan Yıllar" şarkısını yeniden seslendirdiği için kendisine yapılan hakaretlere Fenoreporter.com internet sitesine yaptığı açıklamayla yanıtladı. Peki Uriel Salnaitis Sezen Aksu şarkısı seslendirdiği için uğradığı hakaretler hakkında neler söyledi?

 

uriel salnaitis kendisine yapilan sezen aksu hakaretlerine sessiz kalmadi

 

Kendisine yapılan hakaretlere sessiz kalmadı! 

 

Gün içinde Sezen Aksu'nun Hz. Adem ve Hz. Havva için kullandığı ifadeler yüzünden sosyal medyada Sezen Aksu'ya tepkiler çığ gibi büyürken, Sezen Aksu şarkısı seslendiren şarkıcılar da bu öfke patlamasından nasibini aldı. Geçtiğimiz aylarda Sezen Aksu'nun "Kaybolan Yıllar" şarkısını seslendiren ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis de Sezen Aksu'ya verdiği destek için tepki gösterilen şarkıcılar arasında yer aldı. Salnaitis için sosyal medyada "Müslüman değilsin", "İnsan değilsin", ve ağıza alınmayacak bir sürü tepki yorumu yapılırken Salnaitis hakkında yapılan hakaretlere cevap verdi. 

 

Haberin devamı için tıklayın