Son dönemde yayınladığı 90'lar coverlarıyla müzik piyasasında adından sık sık söz ettiren ve geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, yaptığı açıklamada yeni albüm için çalışmalara başladığını belirtti. 

 

Son dönemde yayınladığı 90'lar coverlarıyla müzik piyasasında adından sık sık söz ettiren ve geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, yaptığı açıklamada yeni albüm için çalışmalara başladığını belirtti. Kendine has müzik tarzıyla çıkardığı 90’lar Türkçe coverlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, coverlarıyla konuşulmaya devam ederken ikinci albümü için çalışmalara başladı.

 

uriel salnaitis ikinci album icin calismalara basladi 1

 

Yeni albüm İngilizce ve Almanca olacak!

 

 

İlk albümü “Kaybolan Yıllar” da yer alan “Kız Sen İstanbul’un Neresindensin” ve “Eğrisi Doğrusu” şarkılarını Mayıs 2022 sonrasında yayınlamaya hazırlanan ünlü şarkıcı yaptığı açıklamada ikinci albümün müjdesini verdi. İkinci albümü için açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı “İkinci albümümüz İngilizce ve Almanca olacak ve bu albüm ile dünyaya açılacağız. Bu konuda çalışmalarımız büyük bir gizlilikle devam ediyor. İkinci albümde Almanya’nın Süper Star yarışmasında ikinci olan İtalyan asıllı Alman şarkıcı Chiara D’Amico ile çalışacağız fakat hangi şarkıları seslendireceğimiz şuan için sır. İkinci albümde dünyada ses getirmiş 80’ler hitlerine yer vereceğiz şimdilik sadece bunu söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

 

 

uriel salnaitis ikinci album icin calismalara basladi 2

 

Chiara D’Amico ile ikinci albüm için sık sık görüş alışverişinde bulunuyoruz!

 

İkinci albümü için çalışmalarına başlayan ve geçtiğimiz hafta yaptığı ilk görüşmede Almanya’nın Süperstar yarışmasında ikincilik kazanan İtalyan asıllı Alman şarkıcı Chiara D’Amico ile anlaşma sağlayan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis yaptığı açıklamada “Chiara D’Amico ile daha ilk görüşmede enerjilerimiz uydu ve mükemmel bir uyum yakaladık. Fikirlerimiz birbiriyle daha ilk görüşmede inanılmaz bir şekilde uyuştu ve mükemmel anlaştık. Yeni albüm için sık sık bir araya geliyoruz ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Yakaladığımız bu uyum inanıyorum albüme çok olumlu bir şekilde yansıyacak ve sevenlerimiz mükemmel bir albüm daha dinleme şansına sahip olacak. Bizi izlemeye devam etsinler sürprizlerimiz devam edecek. ” ifadelerini kullandı.