Yıllar önce sevilen yorumcu Demet Sağıroğlu, sesinden dinlediğimiz “İhanet Ettin” isimli eseri kendi tavrında okuyarak müzik piyasasına sunan ünlü stilist ve makyaj uzmanı Okan Tok, yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Okan Tok, müziğe sosyal sorumluluk projesi olarak baktığını dile getirdi. Sevilen ve işinde saygı duyulan Okan Tok “İlk çalışmamın gelirini sokak hayvanlarına destek veren kurum ve kuruluşlara vereceğim. Onlarında göz yaşı var sloganıyla yola çıktım, umarım güzel bir gelir elde ederiz. Bundan sonra yapacağım şarkıların gelirlerinide farklı kuruluşlara vereceğim. Hayvanlara olan duyarlılığım dolayısıyla bu çalışmamı böyle değerlendirdim. Müzikle sosyal sorumluluk hareketi başlatmak en büyük amacım” dedi. Müzik yanında yoğun bir tempoda asıl işi olan stil ve makyaj uzmanlığınada devam eden Okan Tok, ünlüler dünyasının makyaj tarzlaını şöle değerlendirdi;

1-Ebru Güneş 

Makyaj en çok yakışan  sanatçılardan biridir. Eski basit ve kendine yakışmayan makyaj stilinden kurtulup şimdilerde en beğendiğim en zarif ve makyajı kendine yakıştıran bir hanımefendi olmuştur.Yüz şekli makyaj da en uygun oynamalara elverişlidir.Her tarz makyaj yakışır. 

2-Sibel Can 

En çok makyajı kendine yakıştıran kadınlardan birisidir. Buğulu gözler ve yoğun makyaj bence onun tarzıdır.Gözlerinin badem yapısı makyaj da her isteği karşılar. 

3-Hülya Avşar

Neredeyse makyaj ile değişmeyen kadınlar arasında başta yer alıyor. Onu yıllardır hep aynı görmüşümdür, makyaj yakışmıyor. 

4-Yıldız Tilbe

Onu makyajlı görmek neredeyse bir mucizedir. Makyajla en çok değişen kadındır. Göz yapıcı çok zordur. Dikkat ile makyaj yapmak lazımdır. 

5-Nur Yerlitaş

Gözler ve dudaklar tam makyaj için uygun bir yapıya sahiptir.Buğulu gözler ve Eyeliner ona çok yakışır. 

 

6-Ziynet Sali

Bir Avrupai hava estiren ve makyajı kendine yakıştıran kadınlardan biridir.Yüz yapısı Oval dolayısı ile kolay makyaj yapılır bir yüze sahiptir. 

7-Demet Akalın

Uzun yüz yapısına sahip olması makyaj da kontürleme yani gölgeye çok ihtiyaç duyar. Makyaj kendisine çok yakışır. 

    

Okan Tok müzik dünyasındaki çıkışını sürdürürken ünlü kadınların makyaj tarzlarınada kendi penceresinden yorum getirdi.