Yeşilçam’ın yıldız ismi Göksel Ersoy’un oğlu Gökhan arsoy olduğunda sürat teknesiyle bir kadına çarptı kadın olay yerinde feci şekilde  yaralanırken ünlü oyuncunun oğlu gözaltına alındı.

 

Akvaryum Koyu’nda geçtiğimiz gün meydana gelen olayda 15 metre açıkta yüzerken 8 metrelik sürat teknesiyle üzerinden geçti kadın yerine gelen hastaneye göksel arsoyun oğlu şüpheli olarak göz altına alındı. Bayan 15 metre ilerde yüzerken ardından olayı gören arkadaşları hemen 112 acil ekibini arayarak yardım istedi olay yerine gelen 112 acil ekibi kadına müdahalede bulundu. arkadaşları tarafından kıyıya çıkartıldı ayaklarından feci şekilde yaralanan kadının yürüyüp yürümeyeceğini  ise şu an için bilinmiyor.

 

Sahil güvenlik ekipleri ise ünlü oyuncunun oğlunu yakaladı. Yaralı kadın ise ameliyat geçirdi verilen bilgiye göre kadının yürüyüp yürümeyeceğini şu an İçin bilemiyorlar. Özellikle Sürat Teknesi konusunda son dönemlerde çeşitli kazalar meydana gelmektedir. Demokrasi Gazetesi ailesi olarak değeri okurlarımızdan dikkatli olmalarını rica etmekteyiz.