Meryem'in kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu

Kanal D ekranlarından başladığı günden bu yana seyirciler tarafından çok beğenilen, reyting rekortmeni dizisi “Meryem” in kadrosuna başarılı oyuncu Serhan Onat katıldı.

Kanal D'nin sevilen dizisi “Meryem” in kadrosuna dahil olan Serhan Onat, Avukat Beliz’in yurt dışından gelen kardeşi Berk’i canlandıracak. Serhan Onat, yeni karakteri ve Meryem ile ilgili şunları söyledi;

“Yayınlandığı günden beri reyting sıralamalarında birinci olan Meryem'e dahil olmam için aldığım teklif beni fazlasıyla heyecanlandırdı. Oynayacağım karakteri öğrendiğimde ise hiç düşünmeden kabul ettim... Berk, karizmatik, gizemli ve iç dünyası karmaşık bir adam. Berk’in seyirciyle buluşması için sabırsızlanıyorum” dedi.

Serhan Onat Kimdir?

Serhan Onat, 1994 yılında İzmit'te doğmuştur. Eğitimini Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk Bölümü'nde tamamlamıştır. 12 yaşından beri dans ve bale eğitimi almaktadır. Gezmeyi çok seven oyuncu, birçok ülkeye gitmiş ve dünyanın en önemli şehirlerinin bir çoğunu görmüştür. 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisi ile kariyerine giriş yapmıştır. 2015 yılında Mayıs Kraliçesi dizisinde rol almıştır. 2016 yılında Kanal D'de yayınlanan Bodrum Masalı dizisinde Uzay karakterine hayat vermiştir.