Milliyetçi hareket Partisi genel başkanı Devlet Bahçeli Ülkü ocaklarından haysiyetsiz, hain ya da haydut çıkmaz çıkamaz ve çıkmayacaktır dedi.

 

O millet hareket Partisi genel başkanı Devlet Bahçeli Ankara’daki yeni Ülkü ocakları eğitim ve kültür Vakfı’nın açılışında konuştu. Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanı Devlet Bahçeli Şu sözlere yer verdi Ülkü ocakları şehitlerimizin bizlere birer emanetidir bu nedenle iki ocaklarından haysiyetsiz hainleri namussuz haydut çıkmaz çıkamaz ve çıkmayacaktır dedi.

 

Devlet bahçeli Ülkü var ise amaç ve arzu arayışı vardır büyük hedefler ve büyük heyecanlar büyük düşüncelerin eseridir dedi ülkücü bir kişi sıradan bir hayatın takipçisi olamaz çünkü ülkücü bilir ki Türkiye ve Türk milleti son siperdir ifadesini kullandı. Biz hiçbir zaman tehditlere boyun eğmedik ve eğmeyeceğiz önümüze bakacağız tehtit sorunun kaynağını inip onu etkisiz hale getireceğiz bekamızı mutlak derecede koruyacağız. Bugün burada ben ülkücüyüm diyen herkes için bir buluşma noktasıdır dedi. Milliyetçi hareket Partisi ve Ülkü ocakları her zaman ayaktadır ve her daim ayakta kalacaktır her bir engel ile karşılaşırsak o engeli birer birer hep birlikte aşacağız ifadesini kullandı.