62 yaşındaki Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Burhan Çaçan'ın bir süre önce kalp rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gördüğü ve kalbine stent takıldığı kaydedildi. 

 

 

Sabah gazetesinden Mustafa Kaya'nın haberine göre; Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan hayatını kaybetti. 62 yaşındaki Burhan Çaçan'ın İstanbul'daki evinde öldüğü öğrenildi. Sanat camiası sosyal medyadan duyurulan son dakika haberi ile sarsıldı. Ünlü sanatçı Burhan Çaçan'dan acı haber geldi. Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

 

Kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

 

Usta sanatçı Burhan Çaçan, Bakırköy'deki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Sabah yürüyüş yapmak için dışarı çıkan Çaçan, eve döndükten sonra kalp krizi geçirdi. Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle bir süre önce hastanede tedavi görmüş ve kalbine stent takılmıştı.Burhan Çaçan'ın vefat haberini alan sevenleri ve hayranları sanatçının evine akın etti.

 

Ünlülerden birçok taziye mesajı geldi işte onlardan bazıları;