Ünlü oyuncu Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün aşk mı yaşıyorlar? Kara Para Aşk dizisinde başrol oynayan çift daha sonrasında Sefirin Kızı adlı dizide beraber rol almışlardı. Şimdilerde ise aşk haberleriyle gündeme geldiler. Tuba Büyüküstün aşk haberleri hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.  

 

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının haberine göre; Yıllar önce yayınlanan Kara Para Aşk ve Sefirin Kızı dizilerinde başrolü paylaşan Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün aşk yaşadığı iddia edildi. Akyürek'in Büyüküstün'e ait bandanayı bileğine bağlaması dikkat çekerken ikili, Paris'te görüntülendi. Yer aldıkları projelerdeki başarılarıyla adlarından söz ettiren Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek, yıllar önce yayınlanan Kara Para Aşk ve Sefirin Kızı dizilerinde başrolü paylaştı. Uzun yıllarca projeler için bir araya gelen ikilinin aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Birlikte vakit geçirmek için Paris'e giden ikili, baş başa yürürken görüntülendi. Arkadaşları varken baş başa yürüyen ikilinin aşk yaşadığı iddia edilirken Akyürek'in bir hamlesi de dikkatlerden kaçmadı. Yakışıklı oyuncu, Tuba Büyüküstün'ün sık sık taktığı bandanasını bileğine bağlayarak aşk iddiasını güçlendirdi.

 

 Ünlü oyuncu Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün aşk iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Kara Para Aşk dizisinde başrol oynayan çift daha sonrasında Sefirin Kızı adlı dizide beraber rol almışlardı. Şimdilerde ise aşk haberleriyle gündeme geldiler. Tuba Büyüküstün aşk haberleri hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Instagram hesabından paylaştığı gönderiyle haberleri tiye aldı.