Başarılı oyuncu Uğur Güneş, düşmanlara karşı savaşan ve devleti için mücadelesini sürdüren bir kahraman rolünde olacak.  Avcı dizisi TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmak için geri sayıma başladı. Dizinin başrolünde Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile yıldızı parlayan Uğur Güneş yer alacak. Peki Avcı dizisinin konusu nedir? Kimler oynuyor? Ne zaman yayınlanacak? Cevabı haberimizde...

 

Avcı dizisi TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmak için geri sayıma başladı. Dizinin başrolünde Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile yıldızı parlayan Uğur Güneş yer alacak. Güneş’e ünlü oyuncu Gülsüm Ali eşlik edecek. Başarılı oyuncu Uğur Güneş, düşmanlara karşı savaşan ve devleti için mücadelesini sürdüren bir kahraman rolünde olacak. Dizinin yönetmen koltuğunda Can Emre oturuyor. Avcı’nın senaryosu Atilla Ergin kalem alıyor.

ugurgunes

Dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden ünlü isimler yer almakta;Uğur Güneş Hakan, Esra Bilgiç, Gülsim Ali, Burak Tozkoparan Selim, İdris Nebi Taşkan Cengiz, Emre Dinler gibi isimler rol almaktadır. Avcı dizisinin konusu ise; devleti için mücadele edenlerin hikayesi anlatılacak. Bir dönem çok konuşulan savunma sanayii kuruluşu Aselsan’ın mühendislerinin uçak kazasında ölümleri ile ilgili sahnelerinin yer alacağı konuşuluyor.