Azerbaycan - Ermenistan hattında sıcak çatışmalar devam ediyor...

Ermenistan köşeye sıkıştı, Times'tan flaş iddia geldi

Azerbaycan - Ermenistan arasındaki sıcak çatışmalar dördüncü gününde de hız kesmeden devam ediyor. Azerbaycan ordusu Ermenistan'a büyük darbe vururken Ermenistan kendi kamuoyunda tam tersini ida etsede acımasızca sivil hedefleri vurmaya devam ediyor. Cephede köşeye sıkışan Ermenistan'la ilgili olarak Times gazetesinden flaş bir iddia geldi!

Azerbaycan Türk ordusu, işgal altındaki toprakları kurtarmak için Ermenistan ordusuna yönelik başlattığı karşı saldırıyı gece boyu sürdürdü.

ÇATIŞMALAR GECE BOYU SÜRDÜ 

Azerbaycan Savunma Bakanlığının açıklamasında, gece boyunca birliklerin, işgal altındaki topraklardaki Ermenistan güçlerinin mevzilerine ezici topçu saldırıları düzenlediği bildirildi.

Abone ol

ERMENİSTAN'IN KAYIPLARI ARTIYOR 

Azerbaycan ile Ermenistan arasında, Dağlık Karabağ sınırında çıkan çatışmalar tüm şiddetiyle sürüyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, 27 Eylül’den bu yana süren çatışmalarda Ermenistan kuvvetlerine ait, 200 tank ve diğer zırhlı araç, 30 hava savunma sisteminin imha edildiğini ve 2 bin 300 Ermeni askerinin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Ermeni güçlerinin Fuzuli-Cebrail ve Ağdere- Terter yönlerinde kaybettiği mevzileri geri almak için gerçekleştirdiği saldırıların başarısız olduğu, Ağdere yönündeki Madagiz bölgesinden hareket eden zırhlı araç konvoyu ve onlara destek veren topçu bataryasının, Azerbaycan Hava Kuvvetlerine bağlı unsurlar ve kara birliklerince imha edildiği belirtildi.