Geçtiğimiz günlerde yaptığı 3 maçla Avusturya kampını bitiren Sarı Kırmızılılar Türkiye'ye döndü. Liepzieg'e 3-1 Ausburg'a da 4-1 mağlup olan sarı kırmızılı ekip son maçında ise Fransa'nın köklü kulüplerinden Bordeaux'u 3-1 mağlup etti. Avusturya kampını verimli bir şekilde geçiren sarı kırmızılılarda Fatih Terim hazırlık kampı raporunu yöneteme iletti.

Her ne kadar ilk iki maçı kaybetse de oynanan oyun ve birçok eksiğin göze alınması sonucunda kamp yönetimi ve taraftarları tatmin etti.  Kampta öne çıkan en önemli isim Babel'di. Gerek enerjisi gerek kalitesiyle takıma enerji ve ruh katan tecrübeli oyuncu Fatih Terim'den geçer not alırken ilk 11'deki yeri şuan garanti bir iki isimden biri olarak görünüyor.

Öte yandan bir diğer transfer Jimmy Durmaz'ın da gösterdiği performansla teknik ekibi tatmin ederken attığı iki golle forma yarışında ben de varım dedi.

Öte yandan Diagne'nin satılacağı düşünülürken onun yerinde şuan için forma giyen Mitrolgu ise sınıfta kaldı. Tecrübeli santrafor sergilediği performansla Terim'in gözüne giremezken Terim ise yönetimden acil bir santrafor takviyesi istedi