Milletvekili Ramazan Can, Pensilvanya’ya gittiğini itiraf etti. 

Sözcü Gazetesinne iftira atan AKP’nin Kırıkkale  Can, partililere yaptığı konuşmada “Suçsuz olan ilk taşı atsın. Gülen’e niye gittim? Siyasette, bürokraside ve ticarette yükselme o yolla oluyordu” dedi.

İhlas Holding'e bağlı Türkiye Gazetesi'ne bir mülakat veren AKP Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, gazeteye yaptığı açıklamada sözcü gazetesini FETÖ terör örgütüne destek vermekle suçladı. sözcü gazetesinin tek tek çürüttüğü iddiaları birbiri ardına sıralayan Can, yargıya yol da gösterdi: Sözcü Gazetesi'nin yaptığı haberlerle, algı operasyonları ile FETÖ terör örgütüne destek verdiği görülüyor. Mahkemelerin tüm bunları dikkate alacağını düşünüyorum. Gerekirse kayyum da atanmalı ve FETÖ ile bağının hesabı sorulmalıdır demişdi.

SKANDAL KONUŞMA YOUTUBE DEN YAYINLANDI

Konuşmanın Youtubedebn yayınlandığı ortaya çıkarken Sözcü gazetesine asılsız suçlamalarda bulunup FETÖ terör örgütüne destek vermekle suçlayan AKP'li Can'ın skandal bir konuşması ortaya çıktı.

24 Haziran seçimlerinden önce yapıldığı anlaşılan konuşmada Pensilvanya'ya giderek FETÖ ele başı Fetullah Gülen ile görüştüğünü itiraf ediyor. İşte Can'ın AKP Kırıkkale İl Başkanlığı'nda yaptığı o konuşma: “Arkadaşlar ben ona (Fetullah Gülen) niye gittim? Ziyaret ettik. Kim burada (AKP Kırıkkale İl Binası) Allah aşkına… Hani derler ya suçsuz olan ilk taşı atsın diye. 17-25 Aralık hadisesinden önce gerek ticarette, gerek siyasette, gerekse bürokraside yükselme o yolla oluyordu. O nedenle eğer burada bunun hesabını verecek olanlar varsa başta siyasetçiler olarak bizler vermek zorundayız. İnsanları suçlamak durumunda değiliz. ”