Siyonist hükümeti Terör devleti İsrail Gasp ettiği topraklarda seçime gitti. Siyonist devletin gazetesi olan Yedioth Ahronoth gazetisinin yaptığı habere göre Binyamin Netanyahu partisi olan Likud tarafından bir kutlama töreni Müslümanların ilk kıblesi olan Kudüs’te yapıldı. Bu kutlama da Binyamin Netanyahu yaptığı açıklama gazeteye şöyle yansıdı; Seçimlerdeki başarımı birçok Arap ve islam Ülkesi liderleri beni tebrik etti.

Öyle ki kendisini tebrik eden Siyonist uşaklarının adlarını vermekten kaçınan Binyamin Netanyahu bir iki devletten söz etmiyorum onlar zaten malum ben beni bir çok Arap devletinin liderlerinden bahis ediyorum diye açıklamada bulundu.,

Siyonist Başkan İsrailin artık küresel bir güce dönüştürdüklerini üzerine basa basa söyledi ve devamında ise; Gelecekte ise barış fırsatımız var ifadesini kullandı ve ardından yine konuşmasını tekrarladı İsraili bir dünya gücüne dönüştürdük.

Manidar olan ise Çoğunluğunu körfez arap ülkerinin oluşturduğu özellikle de son yıllarda İsrail hükumetinin en uç sağ partisinin iktidarda olduğu dönemde resmi yollar ile aleni ve utanmadan sıkılmadan ilişkilerini normalleştirmek için bir biri ile resmen yarışıyorlar.

Filistin ve diğer arap topraklarının işglacisi olarak gören bölge halkı ise bu durumdan şikayetçi oldukları biliniyor. İsrail ile Arap ülkerinin temsilcileri normalleşme sürecinin özellikle son üç yılda ziyaretler, davetler , toplantılar ve etkinlikler düzlendiği dikkatten kaçmıyor.

İsrail hükümeti başkanı Binyamin Netanyahu ise her soru sorulduğunda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmak ta; Biz zaten Arap devletleri ile normalleşme süreci içerisindeyiz. Filistin ile herhangi bir diplomatik süreç gerçekleşmeksizin diğer Arap ülkeleri ile bu süreç devam etmekte. Filistinliler ile de herhangi bir diplomatik süreç yürütülmemekte ifadeleri kullandı.