Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, TV100’de yayınlanan ‘Az Önce Konuştum’ programında Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtladı. Gökbakar programda, “Recep İvedik neden eleştiriliyor?” sorusuna yanıt verdi.

 

"Recep İvedik 7" filminin Disney Plus'ta izleyicilerle buluşmasına sayılı günler kala konuşan Gökbakar, şu ifadeleri kullandı; “Birileri izliyor. Tekil insanlar sinemaya gidiyor. Bilet sayısı bu… Bugün 8 milyon insanı evinden çıkart sinemaya zor yani. Düşün, bir filmin beşincisine 8 milyon kişi gidiyor, düşün… Demek ki var bir hikmeti… Osuruyor, geğiriyor milyonları götürüyor. E hadi götür o zaman. Hadi bakalım çekin kendi osuruğunuzu kaç kişi izliyor? Olmaz yani çünkü hikâye bu değil, olay o karakteri yaratabilmek, seni sürüklediği hikâyeyi üretmek.” dedi.

 

 

sahangokbakar

 

Gökbakar ayrıca Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir kere görüştüğünü belirterek, "‘Naber tombişim?’ dedi bana, garip geldi. İlk tanıştığın birine bunu söyler misin? ‘İyiyim, siz nasılsınız?’ dedim. Tombiş olarak öyle cevap verdim. Bu anı var dedim. 'İyi bunu anlatır mısınız' dediler. İyi anlatırım dedim. Anlattım, aradan 8 ay geçti, Gezi oldu. Bunun montajını Gezi’den 4 ay sonra yayınladılar. Anladın mı şimdi?" diye konuştu. Orman yangınları ile ilgili de konuşan Gökbakar, yanan yerlerin yeniden ağaçlandırılması gerektiğini ifade etti. Gökbakar, politik bir duruşunun olmadığını da belirterek, “Benim bir politik duruşum yok, muhalefet partilerinden de haz etmiyorum. Benim Türkiye için hissettiklerimi temsil eden bir parti görmedim. Ben Şahan olarak tek tabancayım. Filmlerime de içinde bulunduğum atmosfer yansıyor” dedi.

 

 Cem Yılmaz'ın Netflix dizisi "Erşan Kuneri" hakkında da yorum yaptı. Gökbakar, "Erşan bana pek hitap etmedi. Çok net. Öyle söyleyebilirim. Kendi içinde bir komedi mantığı var. Bana pek hitap etmedi" ifadelerini kullandı.