Rusya İdlib’de gerginliği azaltma bölgesi sınırları içerisinde Beşar Esed’in destekçisi olarak hava saldırısı düzenledi 13 sivilin hayatını kaybederken 20 sivil yaralandı.

 

Yine mazlum halk hayatını kayıp ediyor. Ruslar bir yandan Türkiye’yle beraber Suriye’de kuşatılmış bölge yapmak isterken diğer yandan Suriye’ye destek vererek Suriye’deki Beşar esed yönetiminin en büyük destekçisi olarak hava saldırısı düzenliyor akabinde suçsuz insanlar orada öldürülüyor. Savaşın İzleri her geçen gün devam ediyor Beşar esed babası gibi kendi de halka zülüm ederek uzun yıllardır süren iç savaşla kararan hayatlar geride bırakılan topraklar anasız babasız kalan çocuklar hayatlarını bir şekilde sürdürmeye çalışıyor.

 

Suriye’de hayatını kaybeden O kadar çok insan var ki Türkiye’deki bir Suriyeliye akraban öldü mü desem mutlaka bir akrabası orada can vermiş durumda. Suriye’nin bazı bölgelerinde açlık ve sefalet içerisinde olan nice masum insanlar var ancak zalim Beşar Esed’in en büyük destekçisi olan Rusya ise hain Akdeniz’e inme planlarını gerçekleştirmenin derdinde. Rusya’nın en büyük planı aslında Akdeniz’de büyük bir üs oluşturmak ve oradan farklı ülkelere stratejik konumda saldırı düzenleyebilme ikinci planı ise İstanbul’daki Ayasofya Camii. Fatih sultan Mehmet han ulu Hakan cennet mekân bize emanet ettiği şu anda ise hükümetin müze olarak halka açtığı kullanımını ise Yahudi bir firmaya verdiği Ayasofya camiinin önemini Ruslar çok iyi biliyor ve orayı Ortodoks kilise olarak açmayı Her zaman hedefliyor.