Dijital platform olan Disney Plus'ta yayınlanacak olan Recep İvedik 7 filminin ilk tanıtımı izleyicilere sunuldu. Recep İvedik 7 filminin merakla beklenen fragmanı yayınlandı. Şahan Gökbakar'ın Disney Plus'ta izleyiciyle buluşacak olan Recep İvedik 7 filminden merakla beklenen fragman yayınlandı. 

 

Şahan Gökbakar'ın Disney Plus'ta izleyiciyle buluşacak olan Recep İvedik 7 filminden merakla beklenen fragman yayınlandı. Çekimleri Ayvalık'ta yapılan film, 9 Aralık'ta yayınlanacak.Şahan Gökbakar'ın başrolünde yer aldığı Recep İvedik 7 filminin çekimleri geçtiğimiz yaz aylarında tamamlandı. Disney Plus'ta yayınlanacak olan filmin oyuncu kadrosunda Öznur Serçeler, İrfan Kangı, Murat Ergür, Eray Türk ve Nurullah Çelebi yer alıyor. 9 Aralık'ta izleyici karşısına çıkacak olan filmin heyecanla beklenen fragmanı da yayınlandı.

 

recepivedik

 

Gişe rekortmeni Recep İvedik'in 7. filminin konusu ise; şehir hayatı ve ekonomik koşullardan bunalan Recep İvedik, en yakın arkadaşı Nurullah'ı da yanına alarak babaannesinden kendisine miras kalan köy evine gitmeye karar verir. Köy hayatının tadını çıkaracağı sırada, köye ve civar ormanlara zarar verecek büyük bir projenin varlığından haberdar olan Recep İvedik, köylülerle el ele vererek, bu projeye karşı heyecanlı ve komik bir maceraya atılacaktır.