Pelin Karahan, son olarak estetik açıklamasıyla dikkat çekti. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz haftalarda AVM çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlamıştı. Verdiği kilolarla ilgi odağı olan ünlü oyuncu, fit görüntüsü nedeniyle sosyal medyada gündem olmuştu. Estetik itirafında bulunan Pelin Karahan, estetik operasyonları abartan meslektaşlarıyla ilgili de dikkat çekici bir açıklama yaptı.

 

Sabah'tan Gökhan Gökduman'ın haberine göre; İki çocuk annesi başarılı oyuncu Pelin Karahan, estetiğin dozunu kaçıran ve bambaşka birine dönüşen meslektaşlarına eleştiri de bulundu. Verdiği kilolar sonrası eski haline geri dönen oyuncu Pelin Karahan, görünümüyle sevenlerinden beğeni dolu mesajlar alıyor. Estetik itirafında bulunan Pelin Karahan, estetik operasyonları abartan meslektaşlarıyla ilgili de dikkat çeken bir açıklama yaptı. Ünlü oyuncu Pelin Karahan, estetik hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Ufak dokunuşlu estetiğe karşı olmadığını belirten Karahan, sözlerine şöyle devam etti: "Estetiğin aşırısını oyunculara yakıştıramıyorum. Küçük dokunuşlarla güzel yaşama, güzel yaşlanma taraftarıyım. Kimin neye ihtiyacı var bilmiyorum, ben de kendimde küçük bir çukur gördüm ama olsun bu bana ait bir şey, burayı doldurursam, bu çeneyi büyütürsem ben bambaşka bir kadın olacağım dedim. Benim minik botokslarım var sadece." ifadesini kullandı. Ünlü oyuncu aşırı estetik operasyon geçiren kadınlarla ilgili de konuştu; "Bakın çok estetikli kadınlara, çocukları kendilerine benzemiyor. Yani haksız mıyım! Bakıyorsunuz çocuk bambaşka! Bu çocuk kimin çocuğu? Başka bir kadın olmak çok doğru gelmiyor. Ben, ben gibi olayım, başka birisi gibi olmayayım."

 

 

"Ekranda güzel gözükmek için yani işim için kilo veriyorum."

 

Pelin Karahan, geçtiğimiz haftalarda AVM çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlamıştı. Verdiği kilolarla ilgi odağı olan ünlü oyuncu, fit görüntüsü nedeniyle sosyal medyada çok sayıda mesaj ve yorum aldığını dile getirmişti. 48 kiloya düştüğünü açıklayan Pelin Karahan, "Verdiğim kiloların bu kadar konuşulmasına açıkçası şaşırdım. Sosyal medyada çok ilgi gördü" açıklamasını yapmıştı. Karahan, "Ekranda güzel gözükmek için yani işim için kilo veriyorum. Kendimi bu şekilde daha iyi hissediyorum. 48 kiloyum ve mutluyum" demişti. Pelin Karahan 2014 yılında Bedri Güntay ile hayatını birleştirmişti., Çftin devam eden mutlu evliliklerinde Ali Demir ve Can Eyüp adında iki oğlu var.