Survivor 2022 AllStar'da yarışan Nagihan Karadere'den sevenlerini üzen haber geldi. Nagihan Karadere kansere yakalandı! 48 yaşındaki Karadere, '1 ay önce kanser olduğumu öğrendim. Saatlerdir ağlıyorum. Hastalığını ailem dahi bilmiyordu, yeni öğrendiler, bugün anneme söyledim. Lütfen benim için dua edin' dedi.

 

Bilal Özcan’ın haberine göre;  Acun Ilıcalı’nın Survivor Panaroma’daki ‘Nagihan hangi özelliğiyle birinci olacaktı, ben çözemedim’ sözlerinin yankısı sürerken usta magazinci Bilal Özcan, Nagihan Karadere ile ilgili kötü haberi verdi. Özcan’a konuşan Karadere, kansere yakalandığını açıkladı.
Yarışmanın sahte olduğunu ve kimsenin Survivor'a gitmemesi gerektiğine dair açıklamalarda bulunan Survivor Nagihan için Acun Ilıcalı'dan cevap geldi. Ilıcalı, hem yeni sezon için bilgilendirmeler yaptı hem de Nagihan Karadere'nin açıklamalarına cevap verdi.
Nagihan'ın söylediklerini asla kabul etmediğini söyleyen Acun Ilıcalı, Karadere için şu açıklamayı yaptı: 'Nagihan hanım sağ olsun çok bozuldu Survivor'da birinci olamadı diye. Mesela Nagihan hangi özelliğiyle birinci olacaktı ben onu çözemedim.'

 

Nagihan'ın açıklaması şu şekildeydi;

 

"Survivor sahte bir ortam, herkes menfaat herkes çıkar derdinde. Arkadaşlıklar yalan. Survivor'da görmediğim kadar samimiyetsizlikler gördüm. Görmediğim kadar yalanlar gördüm. Hayatımda görmediğim üçkağıtlar gördüm."

 

Bilal Özcan'a konuşan Karadere, kansere yakalandığını açıkladı.

 

Acun Ilıcalı, bugün 'Survivor Panorama' programında "Nagihan hangi özelliğiyle birinci olacaktı, ben çözemedim" dedi. Bu açıklamaya çok üzüldüğünü belirten Nagihan Karadere, usta magazinci Bilal Özcan'a özel şu açıklamayı yaptı: "Ben emeğime üzüldüm, kırıldım. Kendi derdime düştüm ben. Nasıl canım yanıyor anlatamam. 1 ay önce kanser olduğumu öğrendim ve herkes ekmeğimle oynuyor. Saatlerdir ağlıyorum. Hastalığını ailem dahi bilmiyordu, yeni öğrendiler, bugün anneme söyledim. Lütfen benim için dua edin." dedi.