İstanbul 'un Taksim metrosunda bir vatandaş metronun önüne kendine bıraktı ,altında kaldı .Vatandaşı görenler sağlık ,polis, itfaiye ekiplerini haberdar etti .

Duyulan habere göre ,İstanbul 'un Taksim metro istasyonunda saat 12:45 'i gösterdiğinde  bir vatandaş intihar girişiminde bulundu. İntihar girişimi nedeniyle Taksim istasyonu geçici olarak kapatıldı. Taksim Metro istasyonuna gelen  vatandaş, durağa doğru gelen  metronun önüne kendini bıraktı. Metronun altında kalan vatandaşı görenler durumu sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.  Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra ambulansla Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilip, tedavi altına alındı ve sol bacağı koptuğu öğrenildi.  Olayın üzerine  metro seferlerinde aksaklık oldu. Taksim istasyonu kapatılırken, seferler Yenikapı-Şişhane ve Şişli/Mecidiyeköy-Hacıosman istasyonları arasında sefer yapıldı. Metro İstanbul Destek ise Twitter hesabından duyuru yaptı .Duyuruda , "M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Taksim istasyonunda bir vatandaşımızın intihar girişiminde bulunması nedeniyle Taksim istasyonumuz işletmeye kapatılmıştır. Seferlerimiz Yenikapı-Şişhane ve Şişli/Mecidiyeköy-Hacıosman istasyonları arasında yapılmaktadır."

M2 hattında seferler normale döndü

Metro İstanbul Destek, olayın olmasından sonra ilerleyen saatlerde Twitter hesabından bir duyuru yaptı .Duyuruda, "M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Taksim istasyonumuz işletmeye açılmış olup, seferlerimiz Yenikapı-Hacıosman istasyonları arasında yapılmaya başlanmıştır." diyerek duyurdu.