Ünlü oyuncu Merve Boluğur ve Mert Aydın geçtiğimiz günlerde boşanmıştı. Merve Boluğur’un ‘Survivor’a katılacağı iddia edildi. 2023 yılında başlayacak program için Dominik Cumhuriyeti’ne gideceği öğrenilen oyuncu, uzun zaman sonra da ekrana dönmüş olacak.

 

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre; Merve Boluğur ve DJ Mert Aydın’ın mutluluğu çok kısa sürdü. 2 Ekim'de Fuat Paşa Yalısı’nda sürpriz şekilde nikâh masasına oturun çift 53 gün sonra boşandı. Ayrılığı sosyal medya hesabından “Olmadı teşekkürler, hayat bu. Mert’e de mutluluklar, güzel günlerimiz için teşekkürler” mesajıyla duyuran ünlü oyuncu, beş dakikada sonuçlanan boşanma davası sonrası "Yanımda babam var. Lütfen soru sormayın, rahatsız kendisi” diyerek, soruları geçiştirmişti.

 

merve bolugur

 

Mert Aydın’la evliliğini 53 günde bitiren Merve Boluğur’un ‘Survivor’a katılacağı iddia edildi. 2023 yılında başlayacak program için Dominik Cumhuriyeti’ne gidecek oyuncu, uzun zaman sonra da ekrana dönmüş olacak. Boluğur’un, yarışma için hazırlıklara başladığı söyleniyor. Evliliği geçtiğimiz ay sona eren 35 yaşındaki DJ, “Boşandıktan sonra ilk kez bir etkinliğe katılıp, çok sevdiğim işimi yaptım. Bana ne soracağınızı biliyorum. Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok. Unutmaya çalışıyorum" açıklamasını yaptı.