Beşiktaş’tan Belediye Başkan adaylığını açıklayan 25. 26. Dönem milletvekilliği sırasında çalışmaları ile adından sık sık söz ettiren Dr. Mimar Gülay Yedekci’ye dört dörtlük destek geldi.

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) öncülüğünde Florya’da düzenlenen kahvaltı etkinliğe bir çok Malatyalı iş adamları, Malatya Kanaat Önderleri ve Malatya spor’un yöneticileri de katıldı. Etkinlikte Malatya’lılar, hemşehrileri Gülay Yedekci’nin Belediye Başkanlığı’na tam destek verdi.

Etkinliğe, Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Karaca Grup Yönetim Kurulu Başkanı Arif Karaca, Tema Holding, ve Küçükler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, Malatyaspor eski başkanı ve işadamı Hikmet Tanrıverdi, MİAD ve MASTÖB’ün yönetim kurulu üyeleri, Beşiktaş Futbol Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil ve çok sayıda STK temsilcileri ve iş adamları katıldı.

 Organizasyonda söz alan Malatya Sivil Toplum örgütleri başkan ve temsilcileri İstanbul’da en çok Malatya’lının yaşadığı Beşiktaş ilçesinde Malatya’lı bir hemşehrilerinin Belediye Başkanı olmasını desteklediklerini, bu konuda liyakat sahibi olan; vatanına, milletine ,bayrağına bağlı bir hemşehrilerinin bu görevi üstlenmesinden büyük onur duyacaklarını ve Dr. Mimar Gülay Yedekci’ ye tam destek verdiklerini açıkladılar.

 Milletvekilliği öncesinde birçok proje ile adından söz ettiren Gülay Yedekci, Mecliste verdiği bütçe, çocuk istismarı ve kadına şiddete karşı çalışmaları ile tanınıyor.

  Sunuculuğunu Malatya’nın sevilen sanatçısı ve Radyo34 yönetim kurulu başkanı Serkan Lama’nın yaptığı organizasyonun sonunda konuklar toplu fotoğraf çektirdiler.