Linkin Park solisti için özel bir web sitesi hazırlandı

41 yaşındaki Chester Bennington, 6 çocuk babasıydı ve ölmek için seçtiği tarih de bir o kadar dikkat çekiciydi. Yani çok sevdiği arkadaşı Chris Cornell’ın doğum günü. Bilindiği üzere Cornell da yakın bir zamanda hayatını kaybetmişti. Bennington’ın da bu olaydan ciddi biçimde etkilenmiş olabileceği düşünülüyor.

 

Linkin Park’ın solisti Chester Bennington, geçtiğimiz günlerde kendini evinde asarak hayata gözlerini yummuş ve hem ailesini hem de milyonlarca hayranını yasa boğmuştu.

 

Yakın zamanda sosyal medyada dolaşan ve gerçeği yansıtmayan birçok haber var. Bunlardan en dikkat çekici olanı, Bennington’ın aslında intihar etmediği, öldürüldüğü haberiydi. Ayrıca, ünlü müzisyenin eşinin Twitter hesabı hack’lenmiş ve burada da “Bennington’ın aldatıldığını öğrendiği için hayatına son verdiği” gibi ibarelere de yer verilmişti.

 

Ve gelelim şimdilik son gelişmeye…

 

Linkin Park grubu, efsane solisti için bir saygı sayfasını yayına aldı. http://chester.linkinpark.com/ adresinde sanatçıyla ilgili birçok görsele ve taziye mesajına yer veriliyor.

Son olarak, bu trajik ölümün ardından Linkin Park grubunun ne olacağı şimdilik belirsiz. Yakın zamandaki tüm konserlerini iptal etmek zorunda kalan grubun dağılması da gündemde.